Tiada Sembunyi Lagi Dengan Bio-Oil

Share

Ya, hide no more! Yakini dengan kulitmu dengan Bio-Oil. Ternyata kehidupan lebih mudah kamu harungi pabila jiwa lebih yakin. Yakinilah pada diri sendiri dengan menerima diri kamu seadanya. Memahami dan menerima kebaikan dan keburukan diri serta keunikanmu. 

Wangian Baharu Cityscape

Share

Mary Kay kini bangga memperkenalkan wangian terbaharu di pasaran. Lalu, inilah dunia kamu, kehidupan kamu dan kisah kamu. Where will life take you next?

Tubuh Menerusi Vanquish Jadi Hebat?

Share

Saya yakin boleh jikalau ada disiplin diri dan usaha serta kegigihan. Tidaklah kurus melidi tetapi cukup sekadar sedap mata memandang dan selesa tubuh badan. Selain menjaga pemakanan sihat dan bersenam, apa salahnya mendapatkan rawatan tambahan untuk hasil lebih berkesan. Ikuti entri pertama, pengalaman saya menjalani rawatan Vanquish dengan misi saya ingin mengurangkan kekurangan pada diri.

Bagaimana Mahu Hidrasi Kulit Segera?

Share

Hati sudah berkata-kata, aku ni kulit sudah kelihatan agak kering teruk. Rasa kurang selesa mula melanda. Perasan semua orang tengok bahagian-bahagian tertentu seperti siku, lengan, kaki, tumit dan betis yang mula bersisik. Rasa nak menyorok, badan nak dikecil-kecilkan tetapi mustahil lah kan. Jangan nak senyum…

Hadiah Elegan Raya Bersama b.liv

Share

Bagi kamu yang terlalu sibuk seperti saya, memang jarang dapat ke spa atau salun merawat diri dan wajah mungkin ini solusinya. Produk b.liv off with those heads semestinya dapat membantu kamu menanggalkan bintik hitam mahupun putih.

Hadiah Elegan Raya Bersama Mary Kay

Share

Mary Kay setiap musim menawarkan produk inovatif terbaharu di pasaran. Terbaharu, Mary Kay Mineral Cheek Color Duo, Endless Performance Crème-to-Powder Foundation dan Eyeliner. Semestinya kamu tak akan kecewa dengan alat solek yang disediakan ini.

Hadiah Elegan Raya Bersama Peripera

Share

Lebaran bakal menjelang seminggu lagi, apakah persediaan kamu menyambutnya? Selain berpakaian serba baharu, solekan juga perlu dititikberatkan. Kalau boleh solekan biarlah mampu kekal sepanjang berkunjung ke rumah terbuka. Memperkenalkan Wholly Deep Liner Marker dan Peri’s Ink dari Peripera.

Formula BAHARU Pembayang Mata Juga Celak ELIANTO

Share

Sejak bertugas di Malaysia Airlines dahulu saya sudah minat dengan solekan. Ketika separuh masa bertugas di Lapangan Terbang sebagai ‘ground staff’, saya diberi kelas ‘grooming’ bagaimana mahu berwajah cantik ketika menyarung kebaya seragam. Semua sudah saya cuba celak konvensional—kompak, debu dan bebola. Saat menerima bungkusan berisi Elianto Long Wear Eyeshadow Stick, saya teruja mahu mencubanya. 

Menang Topeng Wajah B.liv

Share

Faham! Minggu pertama Ramadan ni perut masih menyesuaikan diri. Perasaan ketika ini tersangatlah letih. Tetapi saya ada cara untuk segarkan diri menjelang petang. Selepas menyiapkan juadah berbuka, apa kata ambil masa setengah jam untuk memanjakan diri.

Miliki Varian Produk Mary Kay

Share

Percutian hujung minggu jadi amalan saya sejak beberapa tahun. Tidak perlu pergi jauh-jauh saya memilih tempat penginapan di sekitar Kuala Lumpur atau Selangor sahaja. Kerap saya memilih Sekeping Tenggiri, Bangsar sebagai tempat mencari inspirasi penulisan skrip atau novel. Apa pula wajib dibawa saya sepanjang berhujung minggu?