Motosikal Harley Davidson Buat Hati Bergelora

Share

Seksi! Sensasi! Gaya unggul lelaki mahupun wanita bercita rasa tinggi. Memilih motosikal Harley Davidson cukup sempurna untuk melengkapkan hobimu. Menerusi Dark Custom, keindahan struktur asas motosikal dihargai.  

Perak Mengundang Kenangan

Share

Mungkin sudah bosan menjalani percutian normal gaya mewah atau hanya berkunjung ke kota dengan aktiviti shopping. Ada ketika kamu mahu menguji diri sendiri. Melawan ketakutan yang selama ini memakan diri. Saya bangga berjaya mengikuti semua aktiviti lasak yang dilakukan di Perak Darul Ridzuan ini. Jom, ikuti saya mulakan perjalanan mencabar ini…

Apa Ada Dengan Terengganu

Share

Keindahan Terengganu memang tidak boleh disangkal lagi. Selain masih mengekalkan tradisional, terdapat banyak juga destinasi menarik untuk dikunjungi. Tahun depan telah rasminya diumumkan sebagai Tahun Melawat Terengganu 2017 dan persinggahan kali ini di Angsana, Johor Bahru. 

Sensasi Floral Into the Garden Mary Kay

Share

Musim Bunga mengasyikkan dengan padanan floral mekar telah memberi inspirasi kepada koleksi terbaharu Mary Kay, Into the Garden beredisi terhad.

Magnum Pink & Black

Share

Sebelum menerima undangan, saya dan rakan membeli Magnum selepas membeli-belah di pasaraya. Saya memilih Magnum Pink, teman saya pula Magnum Black. Memang rasanya enak dan menceriakan hari itu. Hati lalu berdendang lalalala…

Koleksi Menggoda 4U2 Cosmetics

Share

Bagi kamu yang masih tercari-cari alat solekan sesuai, atau sudah bosan dan ingin mencuba koleksi solekan lain, apa kata mencuba rangkaian alat solek antarabangsa 4U2 Cosmetics yang semestinya mampu membuat semua mata tergoda merenungmu. 

Lebih Mudah Nak Cantik Dengan Favful

Share

Pencinta alat solek pastinya gembira dengan kehadiran aplikasi kecantikan Favful ini. Banyak manfaat buat kamu yang gemar berkongsi rebiu produk kecantikan kegemaran. Atau mungkin kamu memang sedang mencari informasi baharu produk di pasaran. Nah, di sinilah jawapan di cari.

Ubi Manis Chiba Sedap!

Share

Oh, saya memang suka ubi manis dan diperkenalkan pada Chiba Sweet Potato sangat mengujakan. Makan saat panas-panas memang sedap sungguh. Rasanya pula enak, ibarat sweet potato bersalut caramel kerana warnanya yang kuning itu sepertinya bersalut coklat caramel. Sangat sedap, cubalah!

Cheeskut Di Hujung Minggu

Share

Hari Ahad, hari malas! Hari ini jaga bonda sahaja. Selepas tengok TV sambil masak, lari keluar dapur, berlari ke depan TV. Kini masanya nak kemas kini blog. Sambil tu dengar lagu Zayn Malik yang merdu ni. Slang British lah katakan.  Apa resipi pemanis mudah untuk dimakan. 

Endless Love Esok?

Share

Hey, lelaki! Kalau buntu nak beri apa esok. Sempat lagi singgah Endless Jewelry kat Sunway Pyramid. Tak perlu hari kasih sayang nak beri hadiah. Bila-bila pun boleh kalau hati sudah sayang.