Share

PENULIS:MAXEVAN

 

Lebih dikenali dengan kasut dan beg tangan yang menarik perhatian, cermin mata dan cermin mata hitam rekaan Jimmy Choo adalah sama cantik dan bergaya. Dikenali dengan ketukangan yang sempurna, koleksi cermin mata jenama ini amat menarik perhatian untuk menjadi bahan eksklusif dalam reka bentuk bergaya yang menampilkan butiran rumit, seperti kristal Swarovski dan rivet logam.

Selain kualiti terbaik dan glamor, cermin mata keluaran Jimmy Choo menawarkan rekaan berani yang menolak sempadan dari segi reka bentuk dan gayanya. Dibawakan dengan pelbagai pilihan model, rona dan spesifikasi yang menakjubkan daripada Jimmy Choo yang akan membantu anda mencipta impak gaya glamor yang terkini..

JIMMY CHOO F/W EYEWARE COLECTION: CRYSTAL & GLITTER-LEAH/S

Temui koleksi terbaharu rona Jimmy Choo Fall/Winter 2022 yang dispesifikasi untuk gaya yang menonjol. Anda akan temui pelbagai pilihan reka bentuk klasik dan kontemporari serta pelbagai model mewah dengan warna bergaya yang akan mencuri perhatian di mana-mana sahaja.  LEAH/S direka dengan bingkai kontemporari yang dinaikkan dengan kilauan yang manual daripada logam. Ia ialah aksesori tambahan yang hebat untuk setiap orang moden yang mencari sentuhan keanggunan dan kecanggihan untuk gaya harian mereka.

JIMMY CHOO F/W EYEWARE COLECTION: CRYSTAL & GLITTER-OLYE/S

Cermin mata hitam OLYE/S mempunyai bingkai segi empat sama halus, lengkap dengan kecerunan kanta berwarna dan dinaikkan dengan kilauan secara manual di sudut sisi menjadikan ia pilihan gaya yang menonjol. Tersedia dalam beberapa kombinasi warna yang berbeza, rona ini akan membantu anda menyerlahkan gaya unik anda dan kelihatan lebih luarbiasa.

JIMMY CHOO F/W EYEWARE COLECTION: CRYSTAL & GLITTER-XENA/S

JIMMY CHOO F/W EYEWARE COLECTION: jJC LOGO PEARLS- ESTHER/S & RENEE/N/S

Tambahkan sentuhan penamat yang sempurna pada penampilan terkini anda dengan sepasang kaca mata hitam XENA/S yang tersedia dalam warna Coklat, Burgundy, Hitam dan Coklat Havana. Menampilkan bentuk bingkai mata kucing bulat lengkap dengan kanta berwarna gradient dan diserlahkan dengan glitter fabric wrapping. ESTHER/S ialah contoh terbaik cermin mata hitam elegan dengan bingkai heksagon yang disiapkan dengan tambahan lengan logam nipis serta dihiasi dengan mutiara cabochon dan kancing. RENEE/N/S ialah pilihan yang tepat untuk penampilan gaya moden yang menyerlahkan keyakinan. Pilih sama ada Hitam, Kelabu atau Hitam/Int. Mutiara. Cermin mata hitam ini mempunyai bingkai segi empat sama tebal dengan kesan mutiara, dan logo monogram JC logam tebal di sisi serta dilengkapi rantai logam boleh tanggal dihiasi dengan charms monogram JC dan  mutiara.

Sama ada glamor atau elegan, cermin mata rekaan Jimmy Choo pasti akan menjadi kegemaran anda. JC 354  mengetengahkan reka bentuk minimalis dan elegan. Ditawarkan dalam warna Nude, Havana, Hitam dan Violet, ia akan melengkapkan pelbagai pakaian dengan lancar dan membuatkan anda berasa lebih yakin. Terima kasih kepada bentuk klasik dan praktikal, JC 350 akan menjadi aksesori yang hebat dalam koleksi cermin mata anda.  Reka bentuk kedua-dua model ini menjadikan gaya anda lebih menonjol daripada yang lain.

Luangkan masa anda untuk meneroka koleksi cermin mata Fall/Winter 2022 yang menakjubkan daripada Jimmy Choo dan anda akan melihat bahawa setiap pasangan warna dan spesifikasi pasti akan menjadi pilihan bagi setiap orang yang mementingkan fesyen dan menghargai terhadap setiap perincian.

SUMBER: Keith Chan, PR Associate (Singapore . Malaysia)