Share

Penulis: MAXEVAN

Karya Marini Mat Zain ini telah dijayakan dengan mendapat penajaan khas dari beberapa badan korporat dan swasta, seperti syarikat MohleSkateboards yang menawarkan pelbagai jenis skateboard yang berharga bermula daripada RM 165 hingga RM 230. Harga ini bergantung pada jenis gam dan bentuk pilihan individu. Pelbagai jenis ilustrasi berbeza boleh dimiliki, seperti iliustrasi “bazaar bulat” yang merupakan lokasi skate di Ipoh sekitar 1990an sebelum bangunan itu dirobohkan. Ilustrasi ini adalah hasil karya pelukis dari Ipoh iaitu omatajari. Anda boleh ikuti Instagram @mohleskateboards untuk maklumat lanjut.

Disamping itu, dalam setiap sukan atau hobi yang lasak perlu mengutamakan keselamatan diri. MOHLESHOP turut menawarkan alat pelindung diri yang berkualiti untuk keselamatan bagi setiap peminat skateboard. Antara jenama khas yang dibawa oleh syarikat ini ialah helmet jenama Triple 8 dan six pack pad set jenama 187KillerPads. Helmet yang mendapat pengesahan THE CERTIFIED SWEATSAVER HELMET ini dikeluarkan dengan MOXI SIGNATURE EDITION yang berharga RM349. Manakala Six Pack Pad Set didatangkan dengan wrist guard, elbow pads dan knee pads dengan harga RM 359 sahaja.
Untuk peminat skaeboard, jangan lupa untuk ikuti juga Instagram @mohleshop untuk maklumat lanjut.

Kue Maneh Rangup Krup Krup pula menawarkan hidangan pemanis mulut untuk juadah berbuka puasa. Kuih Peneram yang didatangkan dengan saiz mini bite ini mempunyai rasa yang sedap dan tekstur yang rangup apabila dimakan panas-panas. Ia juga boleh di simpan di peti sejuk beku dan boleh dipanaskan dengan air frier. Dengan semudah ‘abc’ anda boleh dapatkan pemanis mulut yang enak dimakan bila-bila masa sahaja. Jom follow Instagram @kue.maneh SEKARANG!

 

Hmm… Peningnya fikir nak cari hadiah nak diberikan pada yang tersayang? Jangan risau Hamper Melia.for.you adalah jawapan anda! Dah bosan dengan hadiah yang biasa-biasa? Dengan Hamper Melia.for.you anda boleh pilih pelbagai jenis design hamper yang unik dan lain dari yang lain. Selain sebagai hadiah untuk yang tersayang, ia juga sesuai untuk diberikan sebagai buah tangan untuk syarikat-syarikat koperat mahupun swasta. Didatangkan dengan pelbagai design bakul dan beg anyaman klasik, selain kotak moden, biskut jenama Melia.for you pastinya mampu menambat hati setiap individu yang menjamahnya. Dapatkannya SEKARANG di Instagram @melia.for.you

 

Pakaian semestinya menjadi keutamaan bagi setiap imej individu untuk berketerampilan lebih menarik dan berkeyakinan. Tajaan busana wanita yang cantik oleh TC Vogue sememangnya menyerlahkan lagi jiwa untuk setiap watak yang dibawa oleh para pelakon audio Lelaki Si Muka Peladang. Disamping tajaan pakaian lelaki pula ditaja oleh Jit Global Enterprise dengan fesyen yang simple yet elegant ini membuatkan para pelakon lelaki audio drama ini berketerampilan lebih segak di mata para wanita.

 

Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua badan korporat dan swata yang sudi menaja audio drama kami pada kali ini.