Share

Mencari bedak asas kusyen baharu yang mampu mengembalikan wajah berseri-seri sepanjang hari. Apa kata kamu cuba Face & Co dan kongsi pengalamannya.

Menempuh dunia globalisasi, kamu kekal mencari produk alami yang mesra wudhu’. Dengan teknologi luar biasa, lahirlah bedak asas FACE & CO dengan kempen tagline Be Bold yang selain mesra wudhu’ mampu menyerlahkan lagi kejelitaan si pemakai.

Jenama ini lahir ternyata membantu wanita yang mencari petua untuk kulit sekata. Selain bertekstur ringan, FACE & CO juga mampu meliputi semua bahagian wajah walaupun dengan sejumlah kecil aplikasi produk. Ternyata lebih jimat dengan harganya juga berpatutan.

03-Intan showcasing Face & Co's first product - True Foundation

Dilindungi dengan SPF35, FACE & CO melembap kulit tanpa menghasilkan minyak. Kaedah itu yang menyerlahkan lagi kulit lebih semula jadi dan mulus. Sangat mesra wudhu’ kerana mudah diaplikasi dan mudah juga ditanggalkan saat mahu solat.

Andai kamu mahu mengawal jerawat, kulit sekata, mengurangkan pigmentasi dan garis halus, ini lah produk yang dicari-cari. Sesuai  buat semua jenis kulit dan tona. Maksudnya satu-satunya FACE & CO ini memang sesuai untuk semua warna kulit.

Pengetahuan mengenai produk;

Kandungan:

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, Isononly Isononanoate, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture Extract, Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Vitamin C, Collagen, Titanium Dioxide, Iron Oxides.

Aplikasi:

Sapu powder puff nipis di atas bedak kusyen. Tap dengan hujung jari pada dahi, hidung, pipi, dagu dan bibir. Oles lembut dengan pergerakan berputar ke semua liputan wajah. Beri lebih tumpuan pada bahagian bawah mata dan hidung.

02-Founder of Face & Co, Intan Ilyani Ghazali

Diilhamkan Intan Ilyani Ghazali, Founder & Executive Director of Astra Blooms Sdn Bhd. yang melakukan kajian bertahun untuk melahirkan produk berkualiti. “Kami mengambil langkah besar demi tanggungjawab sosial dan bukan sekadar mencipta produk bernilai komersial sahaja,” ujarnya.

Kempen BE BOLD pula mengundang individu pada semua peringkat umur untuk kekal cantik dan melangkah ke depan dalam melakukan perubahan. Mesej utama adalah untuk lebih selesa dalam fizikal diri dan warna kulit sendiri.

“Our mission is to consider realistic ways of best serving and connecting with our general public. Today, business success must be achieved in tandem with social responsibility. Our commitment to promoting healthy lifestyle by encouraging BE BOLD thinking and spirit amongst the public, with the hope to make our community better, is one of FACE & CO’s most important goals,” tambahnya lagi.

True Foundation boleh dibeli online via WhatsApp at +6012 7117815, dengan harga promosi RM59.90 sehingga akhir Raya. For info, follow FACE & CO on Instagram @face_co.