Share

Penulis: MAWAR

Pullman KLCC dan WonderBrew Kombucha, jenama tempatan Malaysia, telah memulakan kerjasama yang menarik. Komited untuk menghasilkan produk bakeri Cina yang berkualiti dan menawarkan sumber probiotik yang baik dengan pelbagai manfaat kesihatan, gandingan ini telah menjadi pilihan yang menarik untuk meraikan Festival Pertengahan Musim Luruh dari 1 Ogos hingga 29 September 2023.

Terdapat aktiviti membuat sendiri mooncake di Pullman KLCC bersama jemputan blogger dan media tempoh hari.

Tahun ini, pemilihan termasuk rasa kuih bulan tradisional yang ditawarkan oleh Hotel, serta ciptaan kuih bulan yang baharu dan popular, menjanjikan koleksi yang pelbagai yang memenuhi pilihan dan selera yang berbeza.

Kotak Hadiah Buluh, berharga RM238

Reka bentuk tersuai ini mesra alam dan diperbuat daripada bahan yang mampan dan boleh dikitar semula. Ia boleh digunakan semula sebagai alat tulis atau dulang penyimpanan, menjadikannya pilihan yang tepat untuk perniagaan yang mengutamakan kemampanan. Kotak itu mengandungi satu set empat kuih bulan dan sebotol 250ml WonderBrew Kombucha. Empat perisa pilihan untuk digandingkan dengan kuih bulan Pullman KLCC: Purple Seral/Original/Beetroot Basil/Sakura Lychee Rose.

Kotak Hadiah Elit, berharga RM178

Kotak hadiah ini menampilkan reka bentuk yang elegan dengan kemasan potongan laser yang halus di atas kertas dan kadbod gred tinggi. Ia termasuk empat kuih bulan, menawarkan pilihan jenis kulit yang dibakar atau salji.

Kotak Hadiah Peony, berharga RM178

Kotak hadiah terdiri daripada empat kotak timah individu, setiap satu dihiasi dengan corak peony yang unik. Ia boleh dikitar semula untuk kegunaan harian, kerana kotak itu bersifat alam sekitar dan tidak berbahaya kepada alam semula jadi. Set ini menawarkan pilihan antara mooncal kulit bakar atau salji

Tetamu yang merancang untuk membuat pembelian awal dan dalam kuantiti yang banyak seharusnya tidak terlepas faedah pembelian awal dan pembelian pukal, yang kini tersedia.