Share

To The Fore adalah sebuah filem bertemakan sukan berbasikal yang penuh dengan rintangan,  keberanian, cabaran gentir, drama dan air mata yang diharungi oleh pesaing-pesaing berbasikal profesional.

https://www.youtube.com/watch?v=OJMWUf8qhF0&feature=youtu.be

Mengisahkan pelumba handalan dari korea Zheng Zhiyuan (Choi Siwon) adalah orang yang paling penting di dalam pasukan Xuangguang dengan posisinya selaku “sprinter”. Dua orang pelumba baru, Chou Ming (Eddie Peng) dan Qiu Tian (Shawn Dou) amat kagum dan tertarik dengan kekuatan dan skil Yuan. Mereka merasa bangga boleh menjadi ‘pacesetter’ kepada Zheng demi mencipta peluang kemenangan untuknya.

Kerjasama sempurna tiga pelumba ini telah mendatangkan banyak kemenangan kepada pasukan mereka. Namun begitu percanggahan mula muncul apabila Zheng sentiasa berdiri di pentas penyampaian anugerah sebagai pemenang tunggal. Chou Ming dan Qiu Tian terpaksa menerima hakikat bahawa gelaran juara hanya untuk seorang sahaja dan mereka tetap “pace setter” yang tidak mendapat tumpuan.

SiwonSiwonEddieShawn

Sejak itu, tiga rakan seperjuangan ini dipengaruhi oleh ambisi sendiri, persefahaman dan semangat berpasukan mula hilang lalu menyebabkan keputusan pertandingan yang buruk. Akhirnya mereka bertiga berpisah dengan tarik diri dari pasukan dan meneruskan kerjaya masing-masing. Walau bagaimanapun, tiga pelumba ini ditakdirkan untuk bertembung lagi apabila masanya sudah tiba dan kali ini mereka perlu menentukan siapa yang layak digelar terbaik…

Diarahkan oleh pemenang anugerah pengarah Dante Lam, To The Fore akan membawa para penonton dalam sebuah perjalanan yang mengelilingi dunia sambil mengikuti perjuangan Eddie Peng, Choi Siwon, Shawn Dou dan Wang Luodan yang terus berusaha demi perlumbaan sukan basikal di seluruh dunia. Bersedia untuk menyaksikan adegan yang merangkumi seluruh Eropah, bandar-bandar di Asia, adegan udara di Taipei & Taiwan, Hong Kong, Alps yang diliputi salji, Busan yang moden di Korea Selatan, padang pasir Tengger yang megah, Shanghai dan banyak lagi. Filem To The Fore akan menemui penonton pada 6 Ogos 2015.

EddieSiwonDesert (1)_G5A4052

 

MENANGI!

Kami mencari lima (5) pemenang utama untuk hadiah berikut:

Satu (1) Kemeja-T Eksklusif To The Fore & Satu (1) tiket untuk dua orang dari RAM Double Movie

To The Fore Tee design

Kami mencari lima (5) pemenang hadiah saguhati:

Satu (1) tiket untuk dua orang dari RAM Double Movie

 

Jangan lepaskan peluang untuk memenangi tiket dengan cara berikut;

1) Nyatakan kepada saya kenapa kamu mahu menang…. (tidak melebihi 15 perkataan) pada borang di bawah…

2) Isi maklumat peribadi kamu (e-mel, no. telefon & alamat) di ruangan mesej di bawah

3) Like Elegan fan page di www.facebook.com/eleganblog

4) Share entri ini di media sosial kamu – facebook & twitter

Peraduan berakhir pada Isnin, 4 Ogos 2015. Pemenang akan diumumkan menerusi e-mel.

[contact-form-7 id=”2605″ title=”Contact form 1″]